Populär från Beauty of Joseon

Beauty of Joseon är ett av Koreas mest populära hudvårdsmärken och vi är mycket glada över att kunna välkomna varumärket till vårt sortiment. Produkterna från Beauty of Joseon är baserade på de lyxigaste orientaliska örterna och flera speciella ingredienser som du inte ser användas av västerländska hudvårdstillverkare. De är därför en mycket speciell upplevelse att använda, och du kommer snabbt att se resultat och veta om Beauty of Joseon är rätt för dig. Se alla produkter här och beställ dina favoriter redan idag.

Vem är Beauty of Joseon?

Beauty of Joseon är först och främst ett riktigt läckert K-beauty-varumärke. Beauty of Joseon hämtar inspiration från en uppslagsbok från 1800-talet om skönhetsideal och hudvårdshemligheter hos den koreanska överklassen, den så kallade Joseon-dynastin.

Produkterna riktar sig till kvinnor i åldern 20-40 år och fokuserar på att förbättra hudens allmänna tillstånd. Det gör de genom att motverka och reparera grundläggande hudproblem som uttorkning, strävhet och brist på lyster. Eftersom produkterna är baserade på naturliga ingredienser och helt fria från skadliga kemikalier och tillsatser kan de användas av alla hudtyper, även de med känslig hud.

Varför välja hudvård från Beauty of Joseon?

Med Beauty of Joseon kommer din hud att se len och välvårdad ut. Nyckelorden bakom varumärkets produkter är naturlig skönhet, enkelhet och rena ingredienser, och Beauty of Joseon kombinerar modern hudvårdsteknologi med tidlösa ingredienser som historiskt har visat sig effektiva för att skapa vacker, hälsosam och balanserad hud.

Vad innehåller produkterna från Beauty of Joseon?

Beauty of Joseon använder de bästa ingredienserna från naturen, och på produkternas ingredienslistor hittar du bland annat:

Ginseng: Ökar hudens fuktnivå och elasticitet, ger lyster och motverkar rynkor och fina linjer.
Grönt te: Rikt på antioxidanter som minskar ålderstecken och skyddar huden mot fria radikaler.
Ris: Exfolierar huden varsamt och avlägsnar döda hudceller så att huden blir slät, mjuk och glödande.
Propolis: Återfuktar huden och skyddar den mot miljöpåfrestningar.
Snail mucin: Förmodligen en av de mer kontroversiella ingredienserna, men ändå otroligt populär i koreansk hudvård. Snail mucin är snigelslem som är känt för sina antibakteriella egenskaper och för att reparera hudskador, öka kollagenproduktionen, göra huden fastare och minska acneärr och utbrott.

Solkräm från Beauty of Joseon

Beauty of Joseon är särskilt kända för sina solkrämer, som är en av världens mest hypade koreanska hudvårdsprodukter. Förutom att skydda huden mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar med SPF50+ är Beauty of Joseons solkrämer, solstift och serum fullproppade med läckra ingredienser som ser till att huden är väl återfuktad och vårdad.

Vissa produkter innehåller ginsengextrakt för antioxidativa effekter, andra sebumkontrollerande kiselpulver för att ge glänsande hud en matt och slät finish eller 30% risextrakt och kornprobiotika för lugnande egenskaper. Du kan läsa mer om varje solkräm och lära dig vilken produkt som är bäst för din hud.

Allt för din hudvårdsrutin

Oavsett vad din hud behöver kan du skapa en bra hudvårdsrutin med produkter från Beauty of Joseon. Från ansiktsrengöring, toners, serum, krämer, solskydd och mer, kan du välja de produkter som tilltalar dig och hitta den lösning som fungerar bäst för din hud.

Beauty of Joseons hudvård baseras på traditionella koreanska recept - även kända som Hanbang-hudvård - som har använts i århundraden och gradvis förfinats med hjälp av modernare, terapeutiska tekniker. Traditionerna inom Hanbang-hudvård är det som gör Beauty of Joseon så speciell.

Beauty of Joseon vill att vi ska vårda och ta hand om vår hud snarare än att dölja problem med smink, och det finns knappast någon hudutmaning som varumärkets produkter inte kan hjälpa dig med. Ta en titt på alternativen här och välj dina favoritprodukter som är redo att läggas i din korg och beställ hem direkt.

Visar alla 21 resultat

Beauty Of Joseon – Relief Sun: Rice + Probiotics SPF50+ PA++++ 50 ml

249 kr

Beauty of Joseon – Glow Serum Propolis + Niacinamide 30 ml

259 kr

Beauty of Joseon – Ginseng Essence Water 150 ml

289 kr

Beauty of Joseon – Revive Eye Serum: Ginseng + Retinal 30 ml

249 kr

Beauty of Joseon – Matte Sun Stick: Mugwort + Camilia (SPF 50 PA++++) 18g

289 kr

Beauty of Joseon – Repair Serum Ginseng + Snail Mucin 30 ml

249 kr

Beauty of Joseon – Dynasty Cream 50 ml

359 kr

Beauty Of Joseon – Glow Deep Serum Rice + Alpha-Arbutin 30 ml

249 kr

Beauty of Joseon – Calming Serum Green Tea + Panthenol 30 ml

259 kr

Beauty of Joseon – Radiance Cleansing Balm 80 g

299 kr

Beauty of Joseon – Hanbang Serum Discovery Kit

449 kr

Beauty of Joseon – Apricot Blossom Peeling Gel 100 ml

199 kr

Beauty of Joseon – Bubble Toner Green Plum + AHA 150 ml

289 kr

Beauty of Joseon – Ginseng Essence Water 40 ml

129 kr

Beauty of Joseon – Light On Serum Centella + Vita C 30 ml

299 kr

Beauty of Joseon – Ginseng Cleansing Oil 210 ml

289 kr

Beauty Of Joseon – Ginseng sun serum (SPF 50+ PA++++) 50 ml

339 kr

Beauty of Joseon – Low pH Rice Face and Body Cleansing Bar 100 g

179 kr

Beauty Of Joseon – Red Bean Water Gel 100 ml.

269 kr

Beauty oj Joseon – Green Plum Refreshing Cleanser 100ml

229 kr

Beauty Of Joseon – Red Bean Refreshing Pore Mask 140ml

319 kr