Populär från Cosrx

COSRX är en favorit bland koreanska hudvårdsfans och använder sina 10 års erfarenhet för att kontinuerligt leverera funktionell, ingrediensrik kosmetika. Varumärket har fått sitt namn från ordet “kosmetik” och symbolen “RX” (betecknar “recept”), för att uttrycka sitt engagemang för att skapa effektiva, prisvärda och hudvänliga produkter. COSRX är känt för sin lista över korta ingredienser som innehåller effektiva extrakt och högkvalitativa föreningar som hjälper problematisk, torr och uttorkad hud samt åldrande och känslig hud. Alla COSRX-produkter är till 100 % tillverkade i Korea.

Vem är Cosrx?

Cosrx är lite av en kritikerfavorit som får mycket beröm på vägen. Cosrx kom inte från ingenstans, utan är resultatet av 13 års marknadsundersökningar inom hudvårdsbranschen innan utvecklarna äntligen var redo att etablera Cosrx 2014.

Namnet Cosrx är en kombination av 'cos' från ordet cosmetics och RX, som kommer från prescription. Cosrx är en förening av kosmetik- och medicinvärlden, och namnet är tänkt att påminna konsumenterna om att Cosrx-produkter är lika säkra och skonsamma att använda som receptbelagda produkter. Varumärkets motto är 'Expecting Tomorrow', vilket är ett uttryck för varumärkets visionära och framtidsorienterade syn på hudvård och den känsla och förväntan som konsumenterna ska ha på produkterna - förväntans glädje och den speciella känslan av att vakna upp och se produkternas positiva effekter på huden morgonen efter användning.

Vad kännetecknar Cosrx hudvårdsprodukter?

Cosrx produkter är baserade på år av forskning och är därför tillverkade av speciellt utvalda ingredienser. Många av dem innehåller naturlig AHA (fruktsyra) och naturlig BHA (beta-hydroxisyror), som är extremt effektiva ingredienser med väldokumenterad effekt. Nästan alla Cosrx-produkter är fria från parfym, alkohol, parabener och mineraloljor. De är hypoallergena och inte testade på djur. Produkterna inkluderar ansiktsrengöring, kräm, toner och solskydd - med andra ord allt du behöver för att skapa en välfungerande hudvårdsrutin.

Vill du bli av med dina hudproblem en gång för alla?

Hudproblem påverkar inte bara huden i sig, utan även ditt psykiska välbefinnande. Problematisk hud stärker sällan självkänslan och kan snabbt bli ett hinder i vardagen. Rätt hjälp för din hud kan ge dig självkänslan tillbaka, och även om du kanske tycker att du har provat allt så rekommenderar vi ändå att du provar Cosrx. Det finns ingen quick fix, men med en regelbunden rutin kan du uppnå varaktiga resultat som får dig att stråla av självförtroende. Du behöver inte längre dölja din hud under ett tjockt lager smink som absolut inte gör något för att hjälpa dina problem.

Köp alla Cosrx favoriter online på Maqes

Om du har problem med oren hud kan Cosrx produkter vara precis vad din hud behöver. Välj bland många av märkets populära produkter här och unna dig beprövad hudvård av högsta kvalitet. Om Cosrx fungerar bra för din hud kommer det sannolikt att vara ett märke du kommer att hålla fast vid och ha på badrumshyllan i många år framöver - redo att förebygga och minimera utbrott och hålla din hud i balans.

Visar 1–25 av 48 resultat

Cosrx – Acne Pimple Master 24 patches

79 kr

COSRX – Advanced Snail 96 Mucin Power Essence 100 ml

179 kr

Cosrx – Advanced Snail 92 All in One Cream 100 g

199 kr

Cosrx – Aloe Soothing SPF50 PA+++ Sun Cream 50 ml

167,20 kr

Cosrx – Low pH Good Morning Cleanser 150 ml

175 kr

Cosrx – Clear Fit Master Patch 18 stk

79 kr

Cosrx – Salicylic Acid Daily Gentle Cleanser 150 ml

175 kr

Cosrx – BHA Blackhead Power Liquid 100 ml

299 kr

COSRX – Full Fit Propolis Synergy Toner 150 ml

279 kr

COSRX – Hyaluronic Acid Intensive Cream 100 g

319 kr

Cosrx – Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask

279 kr

Cosrx – Advanced Snail Peptide Eye Cream 25 ml

359 kr

Cosrx – Centella Blemish Cream 30 ml

289 kr

Cosrx – Advanced Snail Radiance Dual Essence

469 kr

Cosrx – Hyaluronic Acid Hydra Power Essence 100 ml

279 kr

Cosrx – Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion 100 ml

309 kr

Cosrx – Refresh AHA BHA Vitamin C Daily Toner 150 ml

279 kr

Cosrx – Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 g

349 kr

Cosrx – AHA/BHA 7 Clarifying Treatment Toner 150 ml

239 kr

Cosrx – The Retinol 0.1 Cream 20 ml

379 kr

COSRX – Advanced Snail Hydrogel Eye Patch 60 stk

349 kr

COSRX – Propolis Light Cream

419 kr

Cosrx – Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream 50 g

349 kr

COSRX – The Retinol 0.5 Oil 20 ml

369 kr

COSRX – Full Fit Propolis Honey Overnight Mask 60 ml

299 kr