Populär från Laneige

Laneiges hudvård är inspirerad av skönhet och renhet och kombinerar modern teknik med högkvalitativa ingredienser, för att ge en klar och ungdomlig lyster. Laneige kommer från det franska ordet för “snö” och bygger sin filosofi på det unika förhållandet mellan snö och vatten, där det ena elementet återföds från det andra om och om igen. Med rent isvatten som rinner från Himalaya som en av märkets nyckelingredienser hjälper Laneiges produkter till att skydda hudceller, bibehålla hudens balans och stärka immuniteten.

Laneige

Laneige är ett sydkoreanskt hudvårdsmärke som snabbt har blivit ett av de mest populära varumärkena internationellt inom K-Beauty-världen. Laneige har studerat Water Science i mer än 25 år och har utvecklat några helt fantastiska produkter för alla hudtyper. Ta en titt på de spännande produkterna och lär dig mer om filosofin bakom Laneiges hudvård här.

Vem är Laneige?

Laneige lanserades 1994 och har i över 25 år forskat kring de många möjligheterna med effektiv hudvård, med särskilt fokus på fuktgivare som ger det ultimata utbytet av dina produkter. Varumärket är ledande inom återfuktning av huden och Laneige ligger alltid i framkant när det gäller de senaste ingredienserna och teknikerna inom området.

Namnet Laneige kommer från det franska ordet för snö, och namnet härrör från Laneiges fokus på det unika och fascinerande förhållandet mellan snö och vatten, där det ena elementet återföds från det andra om och om igen. Med rent isvatten från Himalaya som en av varumärkets viktigaste ingredienser hjälper Laneiges produkter till att skydda hudcellerna, upprätthålla hudens balans och stärka immunförsvaret.

Hudvård baserad på hydrojoniserat mineralvatten

Få människor inser hur rik en resurs vatten egentligen är. De flesta vet att vatten är viktigt för huden, men för Laneige är vatten inte bara vatten. Huvudingrediensen i Laneiges hudvård är hydrojoniserat mineralvatten, som ger ett djupare och snabbare upptag. Till detta kommer mintvatten, som minskar talgproduktionen och hjälper till att minimera förstorade porer.

Återfuktning är svaret på många av dina hudproblem

Om du frågar Laneige så ligger nyckeln till en frisk hud i hudens fuktbalans. Många av de vanligaste hudproblemen kan avhjälpas med tillräcklig och korrekt återfuktning, och Laneige utvecklar produkter som verkligen absorberar och verkar på djupet, där andra återfuktande produkter tyvärr tenderar att bara återfukta på ytan. Med djup återfuktning får du inte bara en flyktig lyster, utan kommer snabbt att se en konsekvent och bestående skillnad.

Vatten som nyckeln till vacker hud

Vatten har en positiv effekt på huden och därför är det viktigt att dricka tillräckligt med vatten varje dag. Laneige har tagit fördelarna med vatten till en ny nivå, forskat och integrerat vatten som en central del av varumärkets produkter. Resultaten är imponerande och många svär vid Laneiges hudvård. Några av våra personliga favoriter är Laneige Lip Mask och de olika Laneige Sleep Masks, som verkligen ger huden och läpparna en märkbar fuktboost.

Laneige är här för att stanna

Det råder ingen tvekan om att K-Beauty är framtiden om du letar efter innovativ, djupgående och effektfull hudvård. Laneige ligger i framkant, inte minst med sina olika Laneige Lip Masks och Laneige Sleeping Masks, som är tänkta som en del av en daglig hudvårdsrutin. I västvärlden har ansiktsmasker hittills varit något som används ibland hemma eller som en speciell lyx under spabehandlingar, men Laneige och resten av K-Beauty-industrin vill att vi ska tänka annorlunda. Ansiktsmasker ger djupare och mer effektiv vård - något som huden verkligen kommer att älska. Laneiges ansiktsmasker är i krämform, vilket gör dem lätta att applicera.

Prisbelönt hudvård från Laneige

Efter att ha läst allt gott om Laneige är det ingen överraskning att Laneiges hudvård naturligtvis också har vunnit flera priser - bland annat för märkets oöverträffade Lip Sleeping Mask, som är särskilt bra för torra och spruckna läppar under vintermånaderna. Använd den som ett läppbalsam eller som en fuktgivande mask under natten.

Laneige Water Sleeping Mask är också en kritikerrosad favorit. Det är en nattmask med ett rikt innehåll av hydrojoniserat mineralvatten som återfuktar, lugnar och ger en vacker lyster.

Köp Laneiges hudvård online på Maqes

Vi på Maqes älskar Laneige och är stolta över att kunna presentera så många spännande produkter från detta lovande varumärke. Låt dig inspireras av de många alternativen här och unna dig nya hudvårdsprodukter från fantastiska Laneige.

Visar alla 8 resultat

Laneige – Water Sleeping Mask 70 ml

489 kr

Laneige – Cream Skin Cerapeptide Refiner 170 ml

399 kr

Laneige – Lip Sleeping Mask Ex Apple Lime 20 ml

329 kr

Laneige – Lip Sleeping Mask Mini 3g

69 kr

Laneige – Lip Sleeping Mask Ex Berry 20 ml

329 kr

Laneige – Water Sleeping Mask Mini 15 ml

69 kr

Laneige – Lip Sleeping Mask Ex Grapefruit 20 ml

329 kr

Laneige – Lip Sleeping Mask Ex Mini Kit (4 Scented Collections)

429 kr