Populär från Pyunkang Yul

Pyunkang Yul är utvecklad av den berömda Pyunkang Oriental Medicine Clinic, en institution välkänd för att behandla atopiska hudsjukdomar. Eftersom sådana störningar kräver produkter som innehåller det absoluta minimum av ingredienser för maximal nytta, tas alla icke-essentiella kemikalier bort från formuleringarna. De flesta produkterna är baserade på växtextrakt, som innehåller antiinflammatoriska och antioxiderande egenskaper, vilket ger en unik lugnande och återfuktande effekt. På grund av produkternas minimala ingredienslistor är detta märke lämpligt för känsliga och irriterade hudtyper.

Pyunkang Yul

På Maqes älskar vi koreansk hudvård, även känd som K-Beauty. Bland våra mest populära K-Beauty-varumärken finns Pyunkang Yul, som utvecklats av Pyunkang Oriental Medicine Clinic, en välrenommerad koreansk hudvårdsklinik specialiserad på olika hudtillstånd. Produkterna är tillverkade av få och noggrant utvalda ingredienser i koncentrerad form, vilket gör dem mycket effektiva. Läs mer om Pyunkang Yul hudvård här och unna din hud något av det bästa från den koreanska hudvårdsvärlden.

Pyunkang Yul hudvård för alla hudtyper

Oavsett hudtyp kan du dra nytta av Pyunkang Yuls produkter, som också är lämpliga för torr och känslig hud eller rosacea. Pyunkang Yul hudvård skyddar huden och upprätthåller en hälsosam balans, och produkterna är baserade på många års erfarenhet, särskilt vid atopiska hudtillstånd.

Pyunkang Yuls produkter är skonsamma och tillverkade utan användning av onödiga kemikalier. Pyunkang Yuls hudvård består istället av få och mycket rena ingredienser, och de flesta av märkets produkter är fria från texturförstärkare och parfym. Det finns alltså inga onödiga fyllnadsmedel som stressar och sliter på huden. Istället lämnas huden att få optimal nytta av de effektiva, koncentrerade ingredienserna i produkter som Pyunkang Yul Essence Toner, Pyunkang Yul Moisture Cream och Pyunkang Yul Nutrition Cream.

Minimalistiskt och estetiskt från insidan och ut

Det är en sak att Pyunkang Yuls produkter är enkla till sitt innehåll. Men inget lämnas åt slumpen när det gäller förpackningen och varumärket, där den minimalistiska men långt ifrån slumpmässiga inställningen till hudvård verkligen är uppenbar.

Den kungablå apoteksförpackningen är enkel och estetisk men ändå iögonfallande, och tilltalar den konsument som tycker om att ha några snygga men effektiva produkter på badrumshyllan hemma, redo att användas när det behövs. Många använder Pyunkang Yuls produkter som en fast del av sin dagliga hudvårdsrutin, och beroende på vilka problem du har finns det olika produktkombinationer som fungerar särskilt bra för din hud. Pyunkang Yul använder mycket enkla och tydliga produktnamn som gör det lätt att välja produkter som matchar dina behov, och om du är osäker kan du läsa mer under varje produkt eller kontakta oss för mer information och personlig vägledning.

Rätt balans mellan fukt och olja

Nyckelordet för Pyunkang Yul är balans, med särskilt fokus på fördelningen av olja och fukt i huden. Varumärkets produkter hjälper till att upprätthålla denna balans på bästa sätt. Detta görs med ingredienser som Japonica Root Extract och Astragalus Membranaceus Root Extract. Pyunkang Yuls hudvård är återfuktande men inte fet, vilket resulterar i en välvårdad och silkeslen hud i balans.

Köp Pyunkang Yul hudvård online på Maqes

Oavsett om du redan svär vid Pyunkang Yuls produkter eller om du är så ny att du ännu inte har provat deras fantastiska hudvård, finns det gott om möjligheter att hitta dina nuvarande eller framtida favoritprodukter här hos oss.

Vi är superstolta över att presentera ett av de mest spännande varumärkena inom koreansk hudvård, och vi hoppas att du hittar produkter här som du kommer att älska att använda på din hud varje dag. Det är ingen slump att Pyunkang Yul har blivit ett så populärt hudvårdsmärke runt om i världen, och du ska se fram emot att själv få uppleva Pyunkang Yuls unika egenskaper. Ta en titt på de många olika alternativen här och beställ dina favoriter redan idag så att du snart kan testa dem på din hud.

Visar 1–25 av 33 resultat

Pyunkang Yul – Essence Toner 200 ml

215,20 kr

Pyunkang yul – Essence Toner 100 ml

135,20 kr

Pyunkang Yul – Nutrition Cream 100 ml

319,20 kr

Pyunkang Yul – ATO Cream Blue Label 120 ml

249 kr

Pyunkang Yul – Moisture Cream 100 ml

379 kr

Pyunkang Yul – Moisture Serum 100 ml

329 kr

Pyunkang Yul – Moisture Ampoule 100 ml

271,20 kr

Pyunkang Yul – Low pH Pore Deep Cleansing Foam 100 ml

159 kr

Pyunkang Yul – Mist Toner 200 ml

223,20 kr

Pyunkang Yul – Black Tea Time Reverse Eye Cream 25 ml

349 kr

Pyunkang Yul – Low pH Pore Deep Cleansing Foam Mini 40 ml

59 kr

Pyunkang Yul – Calming Deep Moisture Toner 150 ml

219 kr

Pyunkang Yul – Highly Moisturizing Essence Mask Pack

49 kr

Pyunkang yul – Calming Toner Pad 30 ml

239 kr

Pyunkang Yul – Calming Moisture Repair Balm 30 ml

199 kr

Pyunkang yul – Deep Clear Cleasing Balm 100 ml

269 kr

Pyunkang Yul – Calming Low pH Foaming Cleanser 150 ml

169 kr

Pyunkang Yul – Calming Moisture Serum 30 ml

219 kr

Pyunkang Yul – ATO Moisturizing Soothing Gel Lotion 150 ml

279 kr

Pyunkang Yul – Moisture Serum Mini 9ml

25 kr

Pyunkang Yul – Moisture Soothing Sun Cream 75 ml

329 kr

Pyunkang Yul – Mini set 3 pcs

149 kr

Pyunkang Yul – Nutrition Cream Mini 20ml

84 kr

Pyunkang Yul – Black Tea Deep Infusion Toner 130ml

429 kr

Pyunkang Yul – Balancing Gel 100 ml

369 kr